NOTE UTK VISITOR

HYE KKAK-2 ABG-2 ADEK-2 , HARAP KORG ENJOY KAT SINI , TPI AKU KOMFEM MSTI X FUN KAT SINI KAN , XPE XPE , KALO KORG FIKIR CAM TU KORG BOLEY AMBK KAEN BJU PEGY DRI SINI , BLAAAA ! AND AND AKU BENCI COPYCAT , FAHAM ?

SUKA ?

Sunday

piCniC

hoyeeee , smlm aku ngan bdakk-2 2dyn pergy picnic kat monica bay , sumpah enjoy , n dis memoryyy i will not 4get , 4ver , promise , okeyh patut nye aku daa post cite nie smlm , py aku letih gilerrr + penat + lenguh  , tu yg aku tunde kn dlu , hee , pew-2 pon aku nk ucap congrat to arah sbb dye yg pling bnyk skali tlong mase nk bakar-2 tu , mne x nye , nk nyala kn api tu pun memkn mse sejam , so pengajaran , kite prlu laa mmpunyai ksabaran dlm mnghadapi rintangan  , tol op ? , haha melaluk guh , okeyh den ble siap bakar apew lgy msti mkn kn , so mkn laa smpai kenyg , ble daa knyg start laa maen game , wahhhhh , enjoy diorg maen , aku , mrliana , n syasya x maen sbb kitorg py jln-2 kat prsisiran pntai ( aduiiiii mcm nk buad krgn lak ) , jln dkat brape kilometer ntah , gyler lenguh , dye ckp nk w\bwk aku prgy satu tmpt nie cantekk sngt , siap ad pondok lgy , so aku ngan mrliana pon xcited laa nk pegy , lats-2 ble smpai aku tngk pondok tu mcm tmpat org asli dduk jee , mne x nye dngn trgantung kaen lgy , sah-2 laa kat citu ad org dduk , aku daa mmg tkut pon , lu pee-2 trjadi kitorg plak yg kne ,  dduk kat tepy pntai skejap den kitorg blik sbb bdak-2 laen daa tnggu nk maen game lagy , maen BOLA BERACUN , i hate det game , tahir baling bola kat blakg aku saket gylerr , huhhhhh , fobia aku nk maen daa lps nie , lps maen-2 aku pon kemas laa brg sikit-2 sbb nk blik , letih daa aku tnggu , nie aku srta kn gmbr mse kat sne , our lat memoryyyyy <3

( mrliana n me )

( nk start bakar )

( hoho kipas lgy kipas ! )

( playing sand castle )

( yummyyy u make my tummy bigggg  )

( lol )

( hoyeeeh )

( bdakk laki duk brmesyuarat )

( bnyk gylerr brg mok cik woi )

k dah , 

No comments: