NOTE UTK VISITOR

HYE KKAK-2 ABG-2 ADEK-2 , HARAP KORG ENJOY KAT SINI , TPI AKU KOMFEM MSTI X FUN KAT SINI KAN , XPE XPE , KALO KORG FIKIR CAM TU KORG BOLEY AMBK KAEN BJU PEGY DRI SINI , BLAAAA ! AND AND AKU BENCI COPYCAT , FAHAM ?

SUKA ?

Thursday

meRdekA ~_~

Assalamualaikum , pew kbar mlm-2 bute nie , hoho post kedua tuk ary nie  , aku lupe nk bgy tau xdi yg aku daah mrdeka , hoho , aku tau laa m'sia daa lme mrdeka , py skrg nie aku yg bru mrdeka , biasa laa ble daa abis exam nie , sah-2 laah epy bagai nk meletup , x caye , tngk dkat fb skrg , mcm-2 post ad , majority smua nk enjoy-2 , k trmasuk aku laa kan , yaAllah , mse nk exam tu mcm-2 prasaan , debo ! takut ! kaki keto bab dop bace ! hoho , mcm-2 lol , lupa nk bgy tau , ary nie iaitu last day exam ad subject geo n kh , dngn jujur nye aku bgy tau kat snie yg aku x bce mne pon geo , dah tu x sempat , cuty raye 5 ary langsg x sentuh bku , blik umah pon sary sblm exam , nk tkan-2 sngt pon mmg x sempat laa , ( itu cuma alasan kan ?? ) lpas nie aku nk enjoy spuas puas nye , sper kacau aku , aku lepuk pale dye , so hwo , ad brani , x lupe jgk hajat aku yg daa lame trkubur sblm nie , aku akn tunaikn secepat mungkin , nk layan cite korea , yeahhh , don't whant jeles-2 yep , aku lbiyh skee drama dri show-2 k-pop nie , n aku lbihy minat band dri solo , my idol , cn-blue , mak aihhh , daa msuk mnde laen daa nie , haha , anyway x lupe jgk aku nk ucap kn g0od luck untk kkak-2 n abg-2 yg nk ambk SPM mnggu dpn , do ur best okehy ! 

p/sss : sjee wish awal-2 , smentara ad mood nie ,

No comments: