NOTE UTK VISITOR

HYE KKAK-2 ABG-2 ADEK-2 , HARAP KORG ENJOY KAT SINI , TPI AKU KOMFEM MSTI X FUN KAT SINI KAN , XPE XPE , KALO KORG FIKIR CAM TU KORG BOLEY AMBK KAEN BJU PEGY DRI SINI , BLAAAA ! AND AND AKU BENCI COPYCAT , FAHAM ?

SUKA ?

Tuesday

Bengan Tol ~

Hye dude , sehat !? okeyh mlm nie aku xde mood sngt n aku xnk post pnjg brjele mcm me maggie , aku cuma nk bagy tau line intenet ary nie mcm biba tau x ! bongox ! tngh sdp-2 aku layan cite korea tbe-2 sekat sipe siput babi , bangan !!!! dop bodo anee pon aku tnggu kew mnde nie , mcm org gylerr pon ad , nk kate hujan , xde laa hujan sngt mlm nie smpai mngganggu aku pnye line , dpd aku meletup kat sinie kangggg lebiyh baek aku tdow , yeahhh , very very g00d moning ( daa pkul 1 pagy mne boleyh ckp g0od nite ) , yeahh byep !

Bola + saket pale

assalamualaikum , mcm mne mlm nie , okeyh , ? hoho msti r okeyh bab bola meng , yeheee , tahniah m'sia , u all d0 a g0od j0b t0day , bngge gylerr ngan k0rg , nk nk ngan pnjage g0l tuu , khairul fahmi , hoho , sbenar nye aku x de laa tau sngt psl bola mlm nie , aku tngk pon time sparuh mse ke2 nk abis , sdp duk tngk bola nie tbe-2 aku saket pale plak , yaAllah , npew laak ngan pale aku nie , daa laa satu bdn menggigil , pdahal bdn aku panas molek , py ase menggigil , jgn laa buad demam lak , daa laa kpale ase mcm nk pecah , ( skrg nie p0n aku tngh memaksa menaip ) :< so bad laa hai , mntk di jauh kn dri sbrg penyakit , x sdp r cuty-2 dpt pnyakit , lgy kesian panadol kat umah aku daa abis , mcm-2 hal laa , lps abis taip post nie aku nk tdow sblm melarat lak , ( kaen tuala kecik duk atas pale nk bgy sejuk ) awwwww , jgn laa cocok kpale aku wei ! saket ! daa laa , memalam nie kn daa meroyangggg , dua prkara aku nk ckp sblm aku py brhenty menaip first ; tahniah skaly lagy buad m'si , i love u soooo muchh , second ; smoga besop pagy saket kepala aku hilg , tata titi toto , nite all , x_x

Monday

Hayate The Combat Butler

Assalamualaikum , x jwb dose jwb dpt pahale , hoho , pape laa , xcited gylerr nk cite psl tajuk kat ats , HAYATE THE COMBAT BUTLER tu sbnar sbuah cite taiwan , huhhhh , taiwan ? sejak ble lak aku mnat tngk cite taiwan nie , ? gylerr kew aku nie ? hoho , act , prkara yg mndorg aku untk tngk cite nie sbb park shin hye yg blakon , mse aku tngk tajuk tu , aku x tau lgy tu cite taiwan , py ble dngr jee suara dye + plak ngan bhase yg pelik tu , den aku cri laa infom sikit psl cite nie , mak oiii , trkejut jgk ble bce synopsys dye , cite taiwan + diadaptasi dri cite anime , huhhh , d0p bd0 anee r , pape p0n aku terus kn gak tngk , first ep  , b0rink jee , tpy ble tngk ep 2 , waaaaaa , sdp gylerr babai , x sngke gylee aku PSH bleyh ckp taiwan , waa selut same kamu PSH , dignding plak ngan plak0n semat babai , george hu <---- nationally american , dilahrkn d taiwan n muka spesen cam korea , n brtambah mengom pale aku nie sbb muke dye same gylee babai ngan jung yung hwa , yaAllah , mmg btol org ckp , dlm dunia nie ad 7 ( kalau x silap ) muke sme ngan kite , n aku mengaku itu ! , x prcaye bleyh tngk gmbr dye , M_M

olo olo , uad gaye teh 

george hu <3

sweet babai laa korg nie <3

maria , psh , hayate

korg try laa tngk cite nie , sdpppp x trhingga , comedy + ramantika , weheee , hoho lupe nk bgy tau , sepanjang aku tngk cite nie , aku x prnah pon bke sound , errr , bkn nk mengate py g2 r , 0rg taiwan ckp g2 ket , n sumpah aku x brkenan care ye ckp , peaceeee , synopsys ------>
 George Hu plays a man who is buried by his parents' gambling debts. With no way to pay back the money, he thought about going to the dark side by getting into the kidnap and ransom business. But instead of becoming a kidnapper, he ended up saving a girl from a real kidnapping. The girl turned out to be the sole heir of a conglomerate who faced these kinds of threats every day. In a case of kidnapping gone wrong vs. mistaken love confession, she hires him to be her butler and helps repay his parents' debts. Grateful to have gangster collectors off his back, he vows to protect her from harms, which is no easy task.


Tuesday

result akhir taon

Hola , assalamualaikum , ary nie complete aku dpt result , xde 1 pon yg trtinggal , x tau nk kate puas aty kew x , tpy pew-2 pon aku still bersyukur , result kali bnyk yg menaek py still x smpai target yg aku daa buad , :( xde rezeki laa tu kanggggg ? sblm aku bgy tau result aku nk citecite skjap , next year aku daa form 3 , waaaa , x prcaye rasa , btol kew aku nie , mmg cepat laa mse brlalu , aku x puas lgy nk enjoy-2 , tngk-2 daa kne hard study skali lgy , aku kne dpt 5 ke ats klau msih nk menetap d bumi TEPCES , errr , is det imposible , ? why not kn , ? yeahhh , dngn inie aku brikrar aku akn hard working siket taon dpn , x nk maen-2 , weheeee , look my result , <_>

BM = 82 %
PAI = 83 %
MATH = 80 %
SEJ = 83 %
SN = 73 %
KH = 72 %
BI = 70 %
GEO = 64 %

keseluruhan 4a 4b , HHAHAHAH , molek plak dye bagy 2 , 

Sunday

piCniC

hoyeeee , smlm aku ngan bdakk-2 2dyn pergy picnic kat monica bay , sumpah enjoy , n dis memoryyy i will not 4get , 4ver , promise , okeyh patut nye aku daa post cite nie smlm , py aku letih gilerrr + penat + lenguh  , tu yg aku tunde kn dlu , hee , pew-2 pon aku nk ucap congrat to arah sbb dye yg pling bnyk skali tlong mase nk bakar-2 tu , mne x nye , nk nyala kn api tu pun memkn mse sejam , so pengajaran , kite prlu laa mmpunyai ksabaran dlm mnghadapi rintangan  , tol op ? , haha melaluk guh , okeyh den ble siap bakar apew lgy msti mkn kn , so mkn laa smpai kenyg , ble daa knyg start laa maen game , wahhhhh , enjoy diorg maen , aku , mrliana , n syasya x maen sbb kitorg py jln-2 kat prsisiran pntai ( aduiiiii mcm nk buad krgn lak ) , jln dkat brape kilometer ntah , gyler lenguh , dye ckp nk w\bwk aku prgy satu tmpt nie cantekk sngt , siap ad pondok lgy , so aku ngan mrliana pon xcited laa nk pegy , lats-2 ble smpai aku tngk pondok tu mcm tmpat org asli dduk jee , mne x nye dngn trgantung kaen lgy , sah-2 laa kat citu ad org dduk , aku daa mmg tkut pon , lu pee-2 trjadi kitorg plak yg kne ,  dduk kat tepy pntai skejap den kitorg blik sbb bdak-2 laen daa tnggu nk maen game lagy , maen BOLA BERACUN , i hate det game , tahir baling bola kat blakg aku saket gylerr , huhhhhh , fobia aku nk maen daa lps nie , lps maen-2 aku pon kemas laa brg sikit-2 sbb nk blik , letih daa aku tnggu , nie aku srta kn gmbr mse kat sne , our lat memoryyyyy <3

( mrliana n me )

( nk start bakar )

( hoho kipas lgy kipas ! )

( playing sand castle )

( yummyyy u make my tummy bigggg  )

( lol )

( hoyeeeh )

( bdakk laki duk brmesyuarat )

( bnyk gylerr brg mok cik woi )

k dah , 

Thursday

meRdekA ~_~

Assalamualaikum , pew kbar mlm-2 bute nie , hoho post kedua tuk ary nie  , aku lupe nk bgy tau xdi yg aku daah mrdeka , hoho , aku tau laa m'sia daa lme mrdeka , py skrg nie aku yg bru mrdeka , biasa laa ble daa abis exam nie , sah-2 laah epy bagai nk meletup , x caye , tngk dkat fb skrg , mcm-2 post ad , majority smua nk enjoy-2 , k trmasuk aku laa kan , yaAllah , mse nk exam tu mcm-2 prasaan , debo ! takut ! kaki keto bab dop bace ! hoho , mcm-2 lol , lupa nk bgy tau , ary nie iaitu last day exam ad subject geo n kh , dngn jujur nye aku bgy tau kat snie yg aku x bce mne pon geo , dah tu x sempat , cuty raye 5 ary langsg x sentuh bku , blik umah pon sary sblm exam , nk tkan-2 sngt pon mmg x sempat laa , ( itu cuma alasan kan ?? ) lpas nie aku nk enjoy spuas puas nye , sper kacau aku , aku lepuk pale dye , so hwo , ad brani , x lupe jgk hajat aku yg daa lame trkubur sblm nie , aku akn tunaikn secepat mungkin , nk layan cite korea , yeahhh , don't whant jeles-2 yep , aku lbiyh skee drama dri show-2 k-pop nie , n aku lbihy minat band dri solo , my idol , cn-blue , mak aihhh , daa msuk mnde laen daa nie , haha , anyway x lupe jgk aku nk ucap kn g0od luck untk kkak-2 n abg-2 yg nk ambk SPM mnggu dpn , do ur best okehy ! 

p/sss : sjee wish awal-2 , smentara ad mood nie ,

CERIA @#$%^&*

nie aku pnye catdog ----> nursyasya damia
nie plak haiwan pliharaan aku doraemon ------> rizzaty mrliana
n nie aku pnye cucu , bdakk kpale botaxx , sin chan ------> nurin nazifa
> >