NOTE UTK VISITOR

HYE KKAK-2 ABG-2 ADEK-2 , HARAP KORG ENJOY KAT SINI , TPI AKU KOMFEM MSTI X FUN KAT SINI KAN , XPE XPE , KALO KORG FIKIR CAM TU KORG BOLEY AMBK KAEN BJU PEGY DRI SINI , BLAAAA ! AND AND AKU BENCI COPYCAT , FAHAM ?

SUKA ?

Friday

maki laa lagy

hoho , boy maki laa lagy , sye skew , awk , slah sye ke lu awk prcaye kn sye lbyh dri y spatut nye , awk sye suruh ke awk prcayekn sye , sye pkse ke awk ? slame sye mcj 6 awk sye x prnah pon pkse awk kn , wlaupun awk slalu konkong sye , kacau sye mse sye ngah study , wlaupun awk slalu mengajuk dgn sye , ( aku x prnah pon pujuk ) , awk yg bodoh sbb prcaye kn sye , slame nie sye mcj 6 awk sbb nk suh awk t0p 4 kew sye tu jee ,  n mse awk ajak sye kapel .......... sye bleyh gne kn peluang tu untk dpt kn kdit , n sye pon trime , awk tau npew sye buad cam tu , sbb sye tau awk x jujur 6 sye , sye buad cam utk sedarkn awk jugak , tpy ble awk tau sbb sye trime awk , awk trus marah-2 sye , maki-2 sye , SUMPAH sye x kesah pon psl ite brekk , sbb awk dah buad 2 prkare y sye bnci , prtame awk maki-2 sye , ( aku pon maki dye jgk ) kdua sbb awk dah fitnah kwn sye , sye x bleyh trime awk , soe to say , awk mmg kejam , 

last mcj aku hntar : lps x pyh nk ssah-2 mcj aku , smpan kdt ko , mne tau ad org laen plak nk korek kdit ko , byep ! 


antara kwn 6 DYE tu , aku ttap 6 pndirian aku , kwn n0 1 , = syasya , aku bgy pihak dye mntx maaf lu dye ad ckp nde yg mg ase sket aty , org b0d0h cam dye mmg x brgune 1 sen , 

No comments: