NOTE UTK VISITOR

HYE KKAK-2 ABG-2 ADEK-2 , HARAP KORG ENJOY KAT SINI , TPI AKU KOMFEM MSTI X FUN KAT SINI KAN , XPE XPE , KALO KORG FIKIR CAM TU KORG BOLEY AMBK KAEN BJU PEGY DRI SINI , BLAAAA ! AND AND AKU BENCI COPYCAT , FAHAM ?

SUKA ?

Sunday

cite minggu lepasss

tepon kene rampass

hoho , tep0n kne rampass mok ! :O trkejut beruk laa hai , sehari cg rampass fon aku ase cam 4 taon xde tepon , haha , baek cg wi mula , ingt kang pah pekse bru nk kasi balek , aku mengaku yg mmg salah aku p0n , mne x nye , ad kew patut pelajar maen fon mse cg mengajar , huhhhh , ble aku pikir-2 kang balek tindakan aku nie mmg gylerr laa , mnew x nye , cg btol-2 ad kat dpn meje aku , sempat lagy aku maen fon , :))  sumpah aku x prcaye ! duk syok sngt nk bkew msj smpai x prasan cg kat dpn aku , hoho , cg amat laa brtimbang rase , trimass cg sbb daa kasi fon tu kew cg azri , n cg azri ! masehh gak sbb daa pulang kang , bak kate cg kalu awk nk bwk jgk fon x pe  , py time nk msuk kwsn skolah awk kne off kang tpon awk , okeyh , 
hoho , aku just angguk , ckp thanx n trus blahhhh , ingt kang cg laen x tau , upenye cg nafisah p0n bleyh tau , haha , pew pew p0n cg-2 kat smc mmg brtimbg ase , 


belanja udaz klazz creatif

hoho , dngn ini aku memuji bdakk-2 klaz 2 dyn kerana trsangat laa baek , mne x nye , kitorg smua daa blanje udax-2 klaz 2creatif , haha , sbenar nye itu smua hnya lah denda buad kami krana kalah , cehhh , stakat 1 mrkah beze jdi hapewww , okeyh nk buad cam new , mkitorg trime  , so kitorg kumpul duet 5 sorg , eh eh , kire bnyk laa tu , kitorg daa kasi diorg 1 ketul ayam , ce tnye klaz laen ad mcm tu ? xde kang , so ite harus laa brsyukur okeyh ! ?

3 kertas daa abis

yesss , 3 kertas daa pun diselesaikn , nk tau kertas pew , = bm1 , bm2 , math2 , hebakk kang , hoho , kire nye bku-2 bm daa bleyh ikat , n buang , ciss , bru 3 kertas nk enj0y-2 daa , bleyh blaaaaaa laa , akutakutlaanakpeksesejarah assalamualaikum /



No comments: