NOTE UTK VISITOR

HYE KKAK-2 ABG-2 ADEK-2 , HARAP KORG ENJOY KAT SINI , TPI AKU KOMFEM MSTI X FUN KAT SINI KAN , XPE XPE , KALO KORG FIKIR CAM TU KORG BOLEY AMBK KAEN BJU PEGY DRI SINI , BLAAAA ! AND AND AKU BENCI COPYCAT , FAHAM ?

SUKA ?

Wednesday

Mizz mOmO ;(

ouchhh , aku rndu momo gylerr babi .. sejak akhir-2 nie aku slalu tingat kat geng-2 momo
npew ek ? mybe sbb sary dua nie aku blajar kat block taon lps kot , slalu lalu kat klaz 1 brilliant taon lps..
sbb tu laa jdi rinduw smcm jee , ;( sumpah aku rnduw kat geng-2 momo , npew relationship ite jdi gnie
? npew ! ? korg x rase kew pew yg amy rase , ? korg x syg kew 6 friendship ite y dlu .
bnyk gyler kenangan ite , errr , korg rase sbb pew ite smua jdi brpecah camnie , napew ! ? start amy msuk skolah nie amy xde sper-2 pon kwn baek , kwn baek amy smua msuk skolah laen , amy x brgantung 6 sper-2 pon mse awal-2 msuk skolah , tpy bile kenal 6 momo amy jdy syg sngt-2 kat korg , ite slalu buat prkara smer-2 , geng momo mmg gyler-2 , enjoy , funny , caring , fhm sesame sndri , wlaupun ite smua prnah gaduh sesame sndri , n ad y x brpuas aty , py smua tu bese laa kangg , nme pon friendship , tipu laa lu x prnah gaduh
, nana : kitorg x prnah gaduh , ad laa lawan-2 mulut sket , py nde tu bese , x dianggap gaduh pon, hoho <3 
mirah : ite prnah gaduh err ? haha , ad laa , ingt x ary tu mse kat blik sain , sye ad ckp awk gedix , hoho
awk pon ngajuk 6 sye , bapew jam ntah ite x ckp , sye gurau jee wak , jgn laa amik aty , 
n sye tau awk pon gurau marah kn sye <3 dee dee : haha , my berux , ite prnah gaduh , x ingt ? sedeyh nye awk x ingt , ary tu kn awk ad tipu sye y psl justin bieber tuh , ite gduh kejap , py sbenar nye sye tipu jee marah kn awk , sye sjee nk tngk awk , respon awk ble sye ngajuk 6 awk , mula-2 tu mmg laa marah ble kne tipu , py sye mmg x ley marah kat awk , skjap jee , sye ase rnduw nk cite-2 6 awk , hoho <3
qila : hee , mse awal taon ary tu ite ad gaduh kjap kan ? sbenar nye x gaduh pon , cume slah fhm jee kn ? <3 domo ... ana : hoho , nie shabat aku y pling caring 6 kwn-2 , ble ko nk jdi mak ? haha , ana ! sye skew curahan 6 awk , sbb awk slalu bgy nasihat lu sye ad mslah , syunk siot ko , n bru-2 nie ite pegy lwtan tu , thnx sbb ambil berat mse sye nk muntah tuuu , i never 4get u <3 nurin : haha , mg x pyah nk ckp laa , ite slalu gduh kan, gduh-2 manja ... hahahah ( wekkkk ) hyep momo! ingt laa satu prkare , amy x kn lupe kn korg , korg lah kwn terbaekk amy , n x lpe nme pnggilan ite , hee <3
  • buncit
  • boroi
  • gendut
  • gemox n so on 
hei , gmbr momo laa , 

olo olo olo , rnduw nye laa hai
( make me smile every second )

hye tangan ...
( creadit ana )
gmbr y ite amik kat pizza mne ? korg daa buang kew , ? mmg sedeh ;(
kbyep , x nk tulis bnyk-2 , ckup laa amy daa menangis nk uad post nie , ikhlaz dary atas amy tulis smpai laa bwh nie , dtg dri aty amy , 

No comments: